Velká rekonstrukce budovy magistrátu v Teplicích. Pro řidičáky a občanky budete muset do jiné budovy
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Teplice

Teplice - Budova Magistrátu města Teplice na Mírovém náměstí projde rozsáhlou rekonstrukcí. Objekt se bude opravovat půl roku, většinou za provozu. Část agendy úřadu se v průběhu léta přesune do budovy na náměstí Svobody.

Rekonstrukce budovy teplického magistrátu na Mírovém náměstí (budova naproti Domu kultury) bude probíhat od 7. května a skončí 15. října. V průběhu stavby radnice sice neplánujeme omezení provozu jednotlivých agend, přesto může vlivem stavebních prací dojít k dočasnému výpadku. Největší dopad bude mít na veřejnost přesunutí agend správních činností v prázdninovém období do budovy na náměstí Svobody. V období od 12. července do 29. srpna najdou občané v horní budově magistrátu agendy cestovních dokladů, občanských průkazů, řidičských průkazů, evidence vozidel, matriky a evidence obyvatel. Aktuální informace o omezení a přesunu jednotlivých odborů bude radnice zveřejňovat na svých webových stránkách.

Rekonstrukce zahrnuje částečné zateplení budovy, vyčištění kamenných obkladů, výměnu oken a skel, výměnu klimatizace, instalaci fotovoltaické elektrárny a další práce. Město za opravy zaplatí 38 202 845 korun.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru