Dolní Maršov - Dvojnásobnou smrt mladého muže a ženy právě nyní vyšetřuje  teplická kriminální policie. Těla bez známek života byla totiž před okamžikem nalezena v podomácku upraveném stanu z plachet uprostřed lesa mezi obcí Soběchleby a Bohosudov v Dolním Maršově na Teplicku. 

Podle očitých svědků šlo o mladé lidi, kteří si ve stanu měli přitápět zářičem na plyn a pravděpodobně se udusit. Těla obou nebožtíků nyní převáží pohřební služba na soudní lékařství, kde proběhne nařízená pitva.

S největší pravděpodobností šlo v tomto případě  něšťatnou náhodu. Přesnou příčinu smrti ale určí až nařízená pitva. 

Mluvčí teplické policie Daniel Vítek potvrdil, že dnes dopoledne ohlásila žena nález dvou těl ve stanu u Dolního Maršova na Teplicku. Oživovací pokusy byly marné. Přivolaný lékař pak už jen konstatoval smrt dvaatřicetileté ženy a pětatřicetiletého muže z Teplicka. "Lékař vyloučil na úmrtí cizí zavinění a příčinu smrti zjistí až pitva," podotkl Vítek. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru