Teploty klesly pod nulu. Na Bouřňáku začali opět zasněžovat
Sněžná děla běží od soboty na plný výkon. Foto: 2xSport Centrum Bouřňák
Teplice

Bouřňák – Na sjezdovky na Bouřňáku se opět snáší sníh, sice zatím jen technický, ale provozovatelé doufají, že se jim podaří zasněžit alespoň část areálu a konečně zahájit letošní lyžařskou sezónu.

Sněžná děla jedou na Bouřňáku na plný výkon od soboty, kdy teploty spadly pod nulu. Podle předpovědi meteorologů by mráz měl vydržet minimálně do středy.  Intenzivně se zasněžuje Hrobská sjezdovka, dětský svah Údolíčko a dětský vlek Mikeska.

Svahy na Bouřňáku byly bílé už v polovině prosince, vedení Sport Centra Bouřňák chtělo vleky původně spustit na první svátek vánoční. Zahájení sezóny bohužel zhatila náhlá obleva, která přinesla teploty vysokou na nulou a vytrvalý déšť.

1501sneznadela3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru