Teplice – V teplické nemocnici plánují odstávku telefonní ústředny. Telefony zůstanou „hluché" tři hodiny v sobotu 25. února v podvečer. Odstávka ústředny ale v žádném případě neohrozí případné pacienty. Lidé, kteří budou mít v danou dobu zdravotní potíže, se normálně dovolají na dispečinky záchranky. 

2302nemocnice

Ilustrační foto

K odstávce telefonní ústředny dojde v teplické nemocnici v sobotu 25. února od 16:00 do 19:00 hodin. Nebudou funkční pevné telefonní linky na telefonní provolbě 417 519 XXX. Po uplynutí doby odstávky, tedy po 19. hodině, může docházet k občasným krátkým restartům (5 minut) telefonní ústředny až do půlnoci.

Odstávku telefonů si vyžádala nutnost nastavení propojení záložního volání telefonních ústředen Děčín a Teplice. Z tohoto důvodu nebudou ve stejný den a čas fungovat také telefony v děčínské nemocnici.

V době odstávky telefonních ústředen se nebude možné na pevné linky do nemocnic v Teplicích a Děčíně dovolat. V žádném případě ale nedojde k ohrožení zdraví či životů lidí, kteří by v danou dobu potřebovali urychleně lékaře. Pacienti se při zdravotních obtížích běžně dovolají na dispečink záchranné služby, která bude mít kontaktní mobilní čísla do nemocnice, stejně tak i na oddělení v nemocnicích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru