Teplice – Neslavně skončila pro 40letého recidivistu krádež čokolád v jednom z teplických supermarketů. Při útěku s lupem naboural do dveří a zničil je. Vysloužil si tak obvinění hned ze dvou trestných činů.

2002policiepouta

Ilustrační foto

Muž v obchodě odcizil 13 čokolád v hodnotě přes tisíc korun. Sladkosti si dal do tašky a prošel pokladní zónou, aniž by za zboží zaplatil. Všimla si toho ale ochranka. „Když ho pracovník ostrahy vyzval, aby ho následoval do kanceláře, zloděj ho odstrčil a dal se na útěk. Zastavily ho ale dveře do prodejny, do kterých narazil a zkřížil jedno křídlo," popsal policejní mluvčí Daniel Vítek.

V minulosti 13krát odsouzený lapka skončil na policejní služebně, kde byl obviněn z krádeže a navíc kvůli zničeným dveřím ještě z poškození cizí věci. V případě uznání viny může jít až na tři roky zpět do vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru