Teplice - Čertovský podvečer si na teplickém náměstí Svobody užily stovky lidí. Galerie Teplice pro ně připravila Mikulášskou sladkou nadílku s doprovodným programem na podiu.

0512mikulasgalerie

Mikuláš a jeho pomocníci na teplickém náměstí. Foto: Oldřich Hájek

Mikuláš se svojí družinou andělů a čertů procházel náměstím i nákupním centrem. Čelili přitom velkému zájmu lidí se s nimi vyfotit. I čerti ale projevili doslova svatou trpělivost a s úsměvem se nechávali zvěčnit s ratolestmi po boku nebo na rukou.

Na podiu zatím mohli ostatní sledovat kouzelnickou show, školu tance či hudební vystoupení. Statečné děti si mohly nechat změřit před zraky ostatních svoji míru zlobivosti a za krátkou básničku dostávaly odměny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru