Lahošť - Měsíce komplikací v automobilové dopravě i při cestování autobusy mezi Duchcovem a Teplicemi skončily. Lahošť je znovu průjezdná!

2310mustek

Opravený můstek v Lahošti. Foto: Oldřich Hájek

Silničáři ještě nedokončili vodorovné dopravní značení na zrekonstruovaném přemostění, můstek ale již otevřeli pro motoristy. Autobusy se vracejí na původní trasy od pondělí 24. října. Jde o hlavní spojovací silnici mezi Duchcovem a Teplicemi.

"Z důvodu ukončení opravy mostu v Lahošti bude od 24. října 2016 ukončena bezplatná linka X86 a linky 486, 491 a 803 se vrací do původního provozu," informovala dopravní společnost Arriva.

Ulehčí se i v Dubí. Z důvodu ukončení rekonstrukce kanalizace v Dubí-Pozorce bude rovněž od pondělí opět v provozu zastávka Pozorka , náměstí, linky 489, 490 a 802 se vrací do původního provozu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru