Most, Červený Újezd - V naší fotogalerii vám přinášíme fotografie z policejní akce ALCATRAZ. Kriminalisté při této akci odhalili ještě další trestnou činnost, která má možná i souvislost s případem.

1910alcatrazvarnaNa tomto místě se vařil pervitin. Foto: Policie ČR

O policejní akci ALCATRAZ jsme psali zde: http://www.e-mostecko.cz/zpravy/most/10137-akce-alcatraz-policiste-zajistili-varnu-pervitinu-v-cervenem-ujezdu

Prováděným šetřením se ukázalo, že některé osoby jsou podezřelé z jiné trestné činnosti. Kriminalisté šetřili případ, který se stal 16. září. Tehdy poškozený 21letý muž z Mostu byl vylákán 22letou ženou, které má údajně dlužit finanční částku ve výši 550 000 korun ke společné schůzce v Mostě.

Na parkovišti k nim přistoupil 36letý muž s dalším neznámým mužem, kteří poškozeného zatlačili násilím do vozidla Land Rover. Poté odjeli do areálu u obce Červený Újezd, kde v místnosti jedné z budov  byl další 52letý muž a kde poškozeného vyzvali, aby jim předal obsah kapes, což poškozený učinil a vydal jim peníze, zlatý náramek a zlatý prsten. Pak ho donutili pod pohrůžkou užití nože, který mu přiložili ke krku podepsat uznání dluhu ve výši 550 000 korun.

Dne 14. října policie zadržela čtyři osoby a obvinila 22letou ženu z přečinu vydírání, za který jí hrozí až 4 roky odnětí svobody, 36letého muže z Mostu ze zločinu loupeže a vydírání, z přečinu omezování osobní svobody, za který mu může soud uložit až desetiletý trest odnětí svobody a třetí obviněný, 52letý muž (obviněn za drogy), je stíhán pro zločin loupeže a zločin vydírání, za který hrozí až deset let odnětí svobody. 

"Vyšetřovatel podal podnět k vazebnímu stíhání obou obviněných mužů a soud podnět policie akceptoval a vazbu uvalil. Podíl ostatních osob je předmětem dalšího šetření," uvedla mluvčí KŘ Policie Ústeckého kraje Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru