OBRAZEM: Krušné hory jsou bílé, sněžit má i v noci z pondělí na úterý
Zasněžená Hrobská sjezdovka. Zdroj: webkamera/scbournak.cz
Teplice

Teplicko – Krušné hory jsou pod sněhem. První vločky se začaly snášet z nebe už o víkendu. Podle předpovědi má padat sníh i v noci z pondělí na úterý.

Do Krušných hor dorazila opravdová zima. Už během víkendu tady začal padat sníh a do pondělí ho na některých místech napadlo až několik centimetrů. Na lyžovačku to zatím není, ale třeba sjezdovka Hrobská na Bouřnáku už dostala slušný základ. Sníh byl ale mokrý a během dne odtával.

Teploty na horách se v pondělí ráno pohybovaly pod bodem mrazu, odpoledne vystoupaly k nule. Na samých vrcholcích Krušných hor se po celý den držela mlha. Podle předpovědi by mělo na některých místech Krušných hor sněžit i v noci z pondělí na úterý, sněhové přeháňky meteorologové předpovídají dokonce už od 300 metrů nad mořem. Teploty by na horách měly v noci klesat až k minus čtyřem stupňům.

1311snihmoldava

Pohled na zasněženou Moldavu. Zdroj. webkamera Moldava

1311snihbournak1

Sníh během dne na Bouřňáku odtával. Zdroj:webkamera/scbournak.cz

1311snihbozidar

Na vrcholcích Krušných hor se po celý den držela mlha. Snímek je z Božího Daru. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru