Teplicko - Policisté dopadli zloděje, který během května vykradl několik chatek, přičemž se soustředil především na zahrádkářskou kolonii v Sobědruhách. Krádeže má na svědomí několikrát trestaný recidivista z Teplicka. Majitelům chat celkem způsobil škodu přes 70 tisíc korun.

Ilustrační foto

Zloděj se v Sobědruhách během měsíce května vloupal v šesti případech do chatek, ze kterých kradl vše, co mohl později zpeněžit. Ukradl elektrické ruční nářadí, spacák, žehličku, plynový vařič, cyklistické přilby, sekačku, nepohrdl ale ani jídlem nebo alkoholem. „Do jedné chatky se vloupal dokonce třikrát po sobě," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek. Jednou zloděj změnil místo svého působení a vykradl zahradní chatku v Teplicích, pak se ale znovu vrátil do Sobědruh.

V minulosti několikrát odsouzeného recidivistu může soudce za trestný čin krádeže a poškození cizí poslat až na pět let zpátky za mříže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru