Hodně nechutná krádež. Zloděj si odnesl z mobilní toalety rezervoár s výkaly
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplice – Hodně netradiční krádež vyšetřují policisté z Trnovan. Pátrají po zloději, který ukradl část mobilní toalety a zval tu nejodpornější část.

Krádeže mobilních toalet nejsou žádnou velkou výjimkou, ale že by někdo vzal jen kus tohoto plastového WC a ještě tu nejsmrdutější část, to už se jen tak nestává. Zloděje v Trnovanech ale z nějakého důvodu zajímala na plastovém záchodku, který zde stál u jednoho z domů, zrovna ta část s výkaly. Neznámý pachatel podle policie konkrétně ukradl mísu s odvětrávacím komínem a rezervoárem naplněným poněkud nevábně zavánějícím obsahem.

„Celková škoda byla vyčíslena na necelých sedm tisíc korun, pachateli hrozí trestní stíhání pro přečin krádeže a až dvouleté vězení,“ řekl k neobvyklému případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru