Muž obral zaměstnavatele o čtvrt milionu, aby měl na dluhy
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - O čtvrt milionu korun připravil svého zaměstnavatele 52letý muž, který pracoval jako vedoucí provozovny teplické firmy. Muž, jehož pracovní náplní bylo vyřizování pojistných událostí a zakázek a jejich následná fakturace, si nechával peníze od klientů.

Dvaapadesátiletý muž vybral ve více než 40 případech od klientů finanční hotovost za provedené služby, jednalo se o částku přes 180 tisíc korun. Tyto peníze následně neodvedl firmě, ale nechal si je. „Aby se na machinace nepřišlo, zákazníkům vystavoval neevidované příjmové pokladní doklady,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Další peníze, téměř 70 tisíc korun, si muž vybral z firemní pokladny. Peníze následně použil na úhradu svých dluhů, něco prosázel.

Policisté nyní 52letého muže obvinili z trestného činu zpronevěry. Hrozí mu až pětileté vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru