Teplice - Tepličtí dopravní policisté vyšetřují dvě nehody, z jejichž zavinění jsou podezřelí podnapilí řidiči. A sednout za volant pod vlivem není rozhodně jen výsadou mužů, jak zjistili policisté.

 

Řidič narazil zezadu do druhého. Ilustrační foto

K první nehodě došlo v neděli večer v Bílině, kde měl 37letý řidič osobního vozu zezadu narazit do automobilu před ím, jehož řidič chtěl odbočit mimo komunikaci. Řidič vozidla, který zřejmě nedostatečně sledoval provoz, „nadýchal" 2,1 promile.

"Přes dvě promile alkoholu v dechu policisté naměřili i 41leté ženě, která ve stejné době havarovala v Teplicích. V centru města pravděpodobně nezvládla řízení vozidla a při projíždění levotočivou zatáčkou vyjela mimo komunikaci, kde narazila do ocelových sloupků okrasného zábradlí a sloupu veřejného osvětlení," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Muž i žena jsou podezřelí ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který jim kromě zákazu řízení hrotí i trest odnětí svobody až na tři léta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru