OBRAZEM: Deváťáci z Bíliny se rozloučili se základní školou
Deváťáci ze Základní školy Lidická v Bílině si ve čtvrtek převzali pamětní listy. Zdroj: facebook/město Bílina
Teplice

Bílina – Deváťáci ze Základní školy Lidická v Bílině se rozloučili se základní školou. Ve čtvrtek 29. června si převzali pamětní listy z rukou místostarostky Veroniky Horové v obřadní síni městského úřadu.

Základní školu opouští 22 děti, drtivá většina z nich se chystá na střední školu. “Přeji všem, aby se jim v dalším studiu dařilo, aby byli úspěšní a mohli v životě dělat to, co je bude bavit,” uvedla místostarostka Veronika Horová.

Z dvaadvaceti absolventů školy se více než polovina chystá na maturitní obor, většinou ekonomického nebo technického zaměření. Mezi dětmi jsou i budoucí truhláři, cukrářky či kuchaři.

3006skolaci7

3006skolaci6

3006skolaci4

3006skolaci1

3006skolaci3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru