Teplicko - Pátrání po šestaosmdesátiletém muži z Bystřan, který byl pohřešován od středečního večera ukončili policisté ve čtvrtek po desáté hodině dopolední. Senior byl totiž naštěstí nalezen živ a zdráv. Policisté do pátrání zapojili i vrtulník s termovizí. Informoval o tom jako první Teplický deník s tím, že v noci ze středy na čtvrtek nedal vzlet vrtulníku lidem v okolí Bystřan spát.

 

Pohřešovaného muže přitom několik hodin hledaly desítky policistů, které prohledávaly i prostory břehů podél řeky Bíliny. "Krátce po desáté hodině přišla dobrá zpráva, muž byl nalezen a je v pořádku u obce Nechvalice, kde pravděpodobně i přečkal noc. Muž je dezorientovaný a převážíme ho do nemocnice," řekl redakci e-teplicko.cz mluvčí teplické policie Dan Vítek s tím, že senior běžně používá elektrický invalidní vozík, ale dokáže prý chodit i po svých. Vozík byl nalezen v Kozlíkách u bazaru s nábytkem.

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru