Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - V sobotu 2. března v 7:08 došlo na křižovatce ulic Alejní a Čs. Dobrovolců v Teplicích k dopravní nehodě osobního vozidla Hyundai i30 a linkového autobusu městské dopravy Teplice.

Dle vyjádření řidiče autobusu se ve vozidle linkového autobusu nacházelo přibližně pět cestujících, kteří po dopravní nehodě a před příjezdem hlídky policie místo dopravní nehody opustili. V současné době je ztotožněna jedna cestující.

"Tímto žádáme další cestující z linkového autobusu č. 105 - Panorama, u kterých došlo v důsledku nárazu k pádu, aby se ozvali dopravním policistům na linku 974 439 260 nebo linku 158. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru