Nechte si preventivně změřit nitrooční tlak. Krajská zdravotní se připojí ke Světovému týdnu zeleného zákalu
Ilustrační foto
Teplice

Ústecký kraj - Oční klinika Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., a Oční oddělení Nemocnice Teplice, o.z., se připojí ke Světovému týdnu glaukomu (zeleného zákalu), který je pro letošní rok vyhlášen v týdnu od 12. do 18. března.

V rámci osvětové kampaně, kterou připravuje Česká glaukomová společnost, z.s., na základě společného projektu Světové glaukomové asociace a Světové asociace pacientů s glaukomem, se uskuteční akce pro širokou veřejnost.

Preventivní měření nitroočního tlaku ve středu 15. března

  • od 12:30 do 16:00 hodin v ambulantních prostorách Oční kliniky Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., pavilon „G“, 1. nadzemní podlaží, Sociální péče 3316/12A, 401 13 Ústí nad Labem
  • od 13:00 do 16:00 hodin v ambulantních prostorách Očního oddělení Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Teplice, o.z., pavilon „E“, 4. nadzemní podlaží, Duchcovská 53, 415 29 Teplice
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru