Od 1. dubna najdete turistické informační centrum na nové adrese
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Od soboty 1. dubna 2023 najdou občané a návštěvníci města turistické informační centrum - TIC na nové adrese Krupská 346/2 (roh Krupské ulice a náměstí Svobody).

Statutární město Teplice poskytlo dočasně prostory v přízemí budovy Magistrátu města Teplice. Na náměstí Svobody pod schody k radnici přibude na sezonu také zastávka vláčku Humboldt. Cestující budou i nadále moci využít zastávku na Zámeckém náměstí. V současné době se připravuje rekonstrukce budovy na Benešově náměstí, kam by se mělo v budoucnu TIC vrátit. Služby turistického informačního centra poskytuje na základě smlouvy společnost VisitTeplice s.r.o. Ve svém dosavadním působišti v Dlouhé ulici bude k dispozici do soboty 25. března.

Od neděle 26. března do pátku 31. března bude turistické informační centrum v Dlouhé ulici z důvodu stěhování do nových prostor zavřeno.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru