Město hledá firmu na 2. etapu rekonstrukce foyer domu kultury
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Statutární město Teplice plánuje v tomto roce pokračovat v rekonstrukci foyeru teplického domu kultury. Na řadě je nyní druhá etapa rozsáhlého projektu. Ta zahrnuje kupříkladu vybourání stávajícího schodiště a výtahu pro zásobování, které nahradí schodiště nové a nový osobní výtah v administrativní části objektu.

Rekonstrukcí projde také sociální zařízení v přízemí domu kultury. Upravená bude střecha nad estrádním sálem a změny čeká i požárně bezpečnostní řešení celého domu kultury, stejně jako vzduchotechniku a elektroinstalaci. Šatny u koncertního sálu získají v rámci rekonstrukce vestavbu sociálního zařízení. Nad exteriérovými schodišti bude instalované nouzové osvětlení. Na programu druhé etapy je řada dalších prací a úprav.

Město počítá s celkovými náklady kolem 70 miliónů bez DPH. Ještě před svátky zveřejnilo výběrové řízení na prováděcí firmu. Nabídky mohou zájemci posílat do konce ledna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru