Při tragických nehodách na Teplicku vyhaslo v loňském roce šest lidských životů
Listopadová nehoda u Hostomic. Foto: HZS Ústeckého kraje
Teplice

Teplicko - Bilanci smrtelných nehod v teplickém okrese zpracoval místní dopravní inspektorát. V uplynulém roce došlo k 6 dopravním nehodám se smrtelnými následky.

První se stala 11. ledna v Krupce, kdy zemřela chodkyně přecházející komunikaci po střetu s projíždějícím vozidlem. V květnu došlo k čelnímu střetu dvou osobních aut mezi obcemi Mirošovice a Měrunice. Jeden řidič zemřel, řidička z druhého vozu byla těžce zraněna.

V srpnu pak policisté zaznamenali 2 smrtelné nehody, a to v Oseku, kdy vyjel mladý řidič mimo vozovku a naboural do stromu. Na místě zraněním podlehl. Druhá srpnová událost se stala u průmyslové zóny v Krupce. Zde zemřel motorkář, kterému nedala přednost odbočující řidička.

Poslední dvě tragické nehody se staly v listopadu. Na silnici I/13 se střetlo osobní auto s kamionem. Řidička z osobního vozu bohužel zraněním podlehla. Při poslední nehodě z 30. listopadu zemřela chodkyně přecházející silnici v obci Střelná, kterou porazilo rychle jedoucí auto.

"Z pohledu příčin smrtelných dopravních nehod vede nepřiměřená rychlost ve 3 případech, následuje nesprávný způsob jízdy 2 případy a v jednom případě bylo příčinou nedání přednosti," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru