Zuzana Schwarz Bařtipánová byla znovu zvolena starostkou Bíliny. Nově přibyla funkce druhého místostarosty
Foto: Město Bílina
Teplice

Bílina - Nově zvolení zastupitelé Bíliny se sešli na ustavující schůzi. Do vedení města byla zvolena Zuzana Schwarz Bařtipánová z ANO, která tak město povede jako starostka nadále. Místostarostkou je Marcela Dvořáková z ODS a Karel Matuška z ANO se nově stal druhým místostarostou.

Starostka města bude nadále řešit dotace a investice a městskou policii. Místostarostka se bude věnovat školství, sociálním věcem a zdravotnictví, Hornickou nemocnicí s poliklinikou a technickým službám. Úkolem nově zvoleného druhého místostarosty budou strategické projekty - jejich příprava, projednání, realizace.

Konkrétní projekty budou v programovém prohlášení zveřejněny nejpozději do jednoho týdne.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru