Má váš deváťák jasno, čím chce být? Dejte mu šanci výběru
Foto: Veletrh vzdělávání Šance 2019
Teplice

Teplice – Deváťáci a jejich rodiče by si měli vyznačit v kalendáři neděli a pondělí 16. - 17. října. V uvedené dny se v Kulturním domě v Teplicích koná Regionální veletrh středního vzdělávání, ŠANCE 2022. Zástupci celkem 27 středních škol tady budou po oba dny poskytovat informace o možnostech studia a odpovídat zájemcům na otázky.

Žáci devátých ročníků se na teplickém veletrhu mohou potkat s pedagogy jednotlivých škol, seznámit se s obory studia, s možnostmi uplatnění po ukončení školy a případně s tím, kde mohou ve studiu dál pokračovat. Nebude chybět nabídka informačních materiálů. Výběr budou mít školáci poměrně široký. Kromě 8 středních škol z Teplicka tady bude zastoupených 19 středních škol z celého Ústeckého kraje.

Pro všechny žáky, kteří budou v příštím roce opouštět základní školu, je veletrh skvělou příležitostí porovnat jednotlivé nabídky škol na jednom jediném místě. V neděli se veletrh uskuteční v době od 12 do 16 hodin a v pondělí, kdy sem míří řada učitelů s žáky devátých tříd, pak od 9 do 16 hodin. Projekt Šance 2022 organizuje Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice ve spolupráci s dalšími teplickými školami, s Úřadem práce v Teplicích, s podporou Statutárního města Teplice a Ústeckého kraje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru