Přijďte si koupit kabelku za symbolickou cenu do Olympia Teplice a pomůžete nemocným dětem
foto: Kabelky pomáhají, Olympia Teplice
Teplice

Teplice - Obchodním centrum Olympia Teplice ve spolupráci s nadací Život dětem pořádá již 6. ročník dobročinného bazaru s názvem Kabelky pomáhají. V sobotu 3. a v sobotu 10. září 2022 si mohou lidé koupit za symbolickou cenu kabelku, tašku, batoh, pásek, šátek nebo dětskou knihu, které obchodnímu centru darovali zákazníci v průběhu několika měsíců. Každý nákup podpoří tři konkrétní rodiny s vážně nemocnými dětmi.

Vybraná částka bude rozdělná rodinám Nikolase a Marušky na neurorehabilitační pobyt a Toníčkovi na intenzivní logopedickou léčbu. Celé příběhy dětí najdete na webových stránkách Olympia Teplice.

„Být součástí tohoto charitativního projektu je pro nás čest i radost. Rodiny s vážně nemocnými dětmi se potýkají s problémy, které si většinou nedokážeme představit a my věříme, že letošní šestý ročník bude stejně úspěšný jako předchozí a pomůže těm, kteří to skutečně potřebují,“ říká Jaroslava Konečná, marketingová manažerka OC a doplňuje: "Za nás patří velké poděkování dárcům, kteří se rozhodli pomoct dobré věci a všem partnerům, kteří poskytli své provozovny jako sběrná místa.“

Za prvních pět ročníků tohoto projektu se  podařilo prodejem kabelek „z druhé ruky“ získat pro nemocné děti více jak 450 tisíc korun.

Do 30. srpna mají zákazníci OC Olympia Teplice stále možnost přinášet módní doplňky na dobročinný bazar Kabelky pomáhají. K dispozici je jim buď infostánek v centru, nebo 30 sběrných místech v celém Ústeckém kraji.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru