Muž nechtěl nastoupit do vězení, půl roku se vyhýbal spravedlnosti. Do věznice ho doprovodila teprve až policejní hlídka
Ilustrační foto
Teplice

Děčín, Teplice - Teprve až policejní hlídka dodala 46letého muže v pátek 26. srpna 2022 do výkonu trestu odnětí svobody do věznice v Teplicích, kam měl nastoupit již v březnu letošního roku. Výzvu k nástupu obdržel 18. března s tím, že do týdne má nastoupit výkon trestu na základě trestního příkazu vydaného Okresním soudem v Děčíně.

"Muži se však do věznice nechtělo, tak na výzvu k nástupu nereagoval. Po jeho vypátrání děčínští kriminalisté zahájili jeho trestní stíhání a obvinili jej z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Do věznice muže po provedení potřebných úkonů policisté eskortovali. Celostátní pátrání tak mohlo být odvoláno," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru