K možnostem parkování v Teplicích se uskuteční veřejná diskuse
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Nejste spokojení s parkováním ve městě? Často máte problémy odstavit na pár hodin své auto? Zajímá vás, jaká řešení v tomto směru přicházejí v úvahu a jaké novinky v této souvislosti město chystá?

Pokud ano, pak byste neměli chybět v pondělí 5. září na veřejné diskusi v malém sále Krušnohorského divadla v Teplicích. Od 16. hodiny tady budou představitelé města otázku parkovacích ploch probírat.

Na programu bude například jeden z velkých záměrů vedení Statutárního města Teplice, kterým je možnost vybudování parkovacího domu v Alejní ulici. Dále plán rozšíření počtu parkovacích míst v obydlených městských částech, jako jsou ulice v řetenických sídlištích. Mluvit se bude také o vytvoření placených parkovacích míst pro rezidenty v centu města a část diskuse se bude věnovat i problematickým lokalitám.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru