Běh pro Miminka do dlaně: Teplice mají nejméně přihlášených účastníků, přidáte se?
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Spolek Nedoklubko připravil na první květnovou neděli další ročník charitativního běhu v rámci projektu Miminka do dlaně. Spolek, který podporuje rodiče předčasně narozených dětí, zabývá se osvětou i různými formami materiální pomoci, prostřednictvím podobných aktivit upozorňuje na problematiku předčasného porodu. Finanční výtěžek ze startovného poputuje na konkrétní neonatologická oddělení, která o předčasně narozené děti pečují.

„Chceme podpořit rodiče, kteří tráví aktuálně s dětmi čas na neonatologickém oddělení a vzkázat jim, že v tom nejsou sami. Cílem akce je spojit se, užít si hezký a smysluplný den a ukázat našim dětem, že i takto se dá pomáhat,“ uvádí výkonná ředitelka spolku Nedoklubko, Lucie Žáčková. Akce se koná každý rok, vždy první květnovou neděli, na kterou připadá Světový den rodičů předčasně narozených dětí.

Přihlásit se mohou běžci, i ti, kteří se vydají pouze na procházku, třeba maminky s kočárkem. Běžet a procházet se přitom můžete kdekoliv a v kteroukoliv hodinu. Zájemci získají podrobnější informace zde: https://www.nedoklubko.cz/projekty/beh/ Na stránce je možné zakoupit startovací balíček, jehož součástí je vytištěné startovní číslo, sportovní čelenka, ponožky, propiska, aktuální číslo časopisu Nejste v tom sami, časopis Dítě a já a dárky od partnerů Urgo a Nutricia. Uhrazením startovacího balíčku podpoříte aktivity Nedoklubka i vlastní dobrý pocit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru