V obchodním centru Fontána začne fungovat WALK-IN. Lidé se tu můžou nechat očkovat bez registrace
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V Teplicích začne v úterý 7. prosince fungovat WALK-IN (očkování bez předchozí registrace) v nákupním centru Fontána. Očkování pro registrované zůstane i nadále v teplické nemocnici.

„Smyslem přesunu očkovacího centra v Děčíně a vzniku nového centra v Teplicích je zvýšení proočkovanosti obyvatelstva Ústeckého kraje. Ta je bezpodmínečně nutná pro uklidnění stávající situace, abychom se mohli s pandemií onemocnění COVID-19 konečně vypořádat a ulevit pacientům i zdravotníkům v našich nemocnicích,“ zdůraznil generální ředitel Krajské zdravotní, a.s., MUDr. Petr Malý, MBA.

„Jsme rádi, že se nám podařilo rozšířit provoz očkovacích center i v době, kdy jsou zdravotníci potřeba především na zaplněných covidových odděleních. Chtěla bych apelovat na všechny, kteří ještě váhají, aby se urychleně nechali očkovat a pomohli tak ukončit probíhající pandemii. Zároveň bych ráda poděkovala magistrátu města Děčín, magistrátu města Teplice a společnosti JTH Rent s.r.o. provozující nákupní centrum Fontána za vstřícnost při zřizování očkovacích center,“ doplnila Mgr. Dana Vaculíková, hlavní hygienička Krajské zdravotní, a.s., která má zároveň v gesci přípravu a koordinaci očkovacích míst v celém Ústeckém kraji.

Očkovací centrum v nákupním centru Fontána bude sloužit převážně pro neregistrované zájemce o vakcinaci. Registrovaní budou i nadále docházet do teplické nemocnice. „Žádáme zájemce o vakcinaci, aby důsledně dodržovali termín očkování, ke kterému se do teplické nemocnice registrovali. Pokud by ze závažných důvodů potřebovali využít očkování bez registrace v nákupním centru Fontána, žádáme alespoň o odregistraci termínu, aby nedocházelo ke zbytečnému blokování kapacit v nemocnici,“ dodal MUDr. Tomáš Hrubý, ředitel zdravotní péče Nemocnice Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru