Policisté narazili na dva zpité řidiče! Jeden narazil do domu a skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Teplice

Krupka, Jeníkov - Policisté v neděli řešili hned dva případy porušení zákona spočívajícího v řízení vozidla pod vlivem alkoholu. Prvního podezřelého, kterému je 33 let, zastavila policejní hlídka dvě hodiny po půlnoci v Krupce, v dechu mu naměřili přes 2,3 promile alkoholu.

"Další muž řídil pod vlivem alkoholu po poledni, v Jeníkově v pravotočivé zatáčce vyjel s vozidlem vlevo mimo komunikaci, kde narazil do zdi domu. Čtyřiatřicetiletý muž musel být po nehodě ošetřen, v dechu měl přes 2,2 promile alkoholu. Oba muži podezřelí z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky jsou vyšetřováni na svobodě," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru