Poslední březnový víkend se bude uklízet nejen ve Světci
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Světec - O nadcházejícím víkendu, 27. a 28. března, se v mnoha obcích chystá jarní úklid v rámci každoroční akce Ukliďme Česko. Vzhledem k současné situaci upustilo vedení obcí od pořádání hromadných akcí a formu společného úklidu podřizuje současným opatřením vlády.

Zájemci, kteří se na úklidu některé z lokalit chtějí podílet, tak mohou učinit ve stanovený termín, ale i kdykoliv jindy, v rámci individuální procházky.

V sobotu 27. března pořádá úklid například Statutární město Teplice, obec Modlany a další samosprávy. Do akce se zapojili také ve Světci a spádových lokalitách, kde se budou jarnímu úklidu věnovat oba víkendové dny.

Zdejší samospráva zajistila pro dobrovolníky pytle na odpad a rukavice. Zájemci si je mohou vyzvednout na Obecním úřadě ve Světci, k dispozici budou v Úpoři na autobusové zastávce, v chotějovické knihovně nebo v hasičské zbrojnici ve Štrbicích.

Úklid bude probíhat individuálně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru