Pes Rony hledá domov, poskytnete mu ho?
Pes Rony hledá domov. Foto: Útulek Žim
Teplice

Teplicko - Útulek pro opuštěná zvířata v obci Žim na Teplicku momentálně akutně shání nový domov pro křížence německého ovčáka Ronyho.

„Rony nám začíná v útulku strádat, nechápe, proč chodí všichni domů a on ne. Přitom je to krásný kříženec německého ovčáka, hledá domov jako miláček lidí, byl zvyklý na bydlení nejdříve v bytě a pak u domku se zahrádkou s přístupem dovnitř. Je čistotný,“ uvádí pracovníci útulku AniDef.

Podle nich je pak nutné snášenlivost s konkrétním pejskem vyzkoušet. „S většími psy a fenami Rony nemívá problém, na volno běhá s ostatními psy ve smečce a vrtí ocasem, ale na vodítku dělá takzvaně machra. Lidi miluje, může jít do adopce i k dětem, je to opravdový miláček, bezproblémový na veškerou manipulaci, hry s hračkami i mazlení. Zároveň za plotem budí respekt a umí dobře hlídat, nicméně vzhledem k jeho přátelské povaze je škoda, aby sloužil jako živý alarm, chce být společníkem lidí se vším všudy. Rony je nádherný pes, jemuž v posledním působišti chyběl pohyb, měl nadváhu a musel se dostat do fyzické kondice, ale teď v útulku zas pro změnu zhubl, pro zlepšení psychického stavu jsme ho přesunuli do vnitřních kotců, kde se cítí lépe, ale psychicky v útulku strádá. Rony jednoduše moc touží po domově a po lidské společnosti! Krásně chodí na vodítku a miluje procházky. Momentálně váží 40kg, je mu 5 let,“ doplňuje AniDef .

Rony půjde do adopce formálně pod spolkem Pes nejvěrnější přítel. Odejde kastrovaný, očkovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení finančního příspěvku.

Chcete Ronyho? Volejte na telefonní číslo 736 769 601. Další informace najdete na webu útulku nebo na Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru