OC Galerie prodloužila platnost dárkových poukázek. V době omezení je zakoupíte on-line
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Zakoupili jste si nebo obdrželi jste jako dárek dárkovou poukázku na nákup zboží v obchodním centru Galerie Teplice? A končí její platnost v průběhu měsíce ledna? Tak pro vás máme dobrou zprávu! Vedení OC Galerie Teplice prodlužuje platnost všech poukázek, jejichž platnost končí 1. - 31. ledna 2021 o 1 měsíc, budou tedy platit až do 28. února 2021!

Prodej dárkových poukázek OC Galerie Teplice není zastaven, nadále je můžete nakupovat on-line zde. A osobně pak vyzvednout v kanceláři správy centra, která se nachází v 2. nadzemním podlaží, vlevo při vstupu do Galerie směrem z Alejní ulice.

K dispozici jsou dárkové poukázky v hodnotách 100 Kč, 200 Kč a 500 Kč. Poukázky lze použít téměř ve všech obchodech v OC Galerie Teplice. Obchody, které poukázku akceptují, jsou označeny samolepkou "Zde přijímáme dárkové poukázky". Při nákupu musí být uplatněna hodnota celé poukázky a nákup nelze rozdělit do více obchodů. Není také povinností prodejce na poukázku vracet, vyšší útratu lze k poukázce doplatit. Lze platit i více poukázkami současně. Poukázky mají časově omezenou platnost jeden rok od jejich vystavení. Platba za dárkové poukázky je možná v hotovosti. Po odvolání omezení v souvislosti s Covid situací bude platba opět možná i platební kartou. Prodej poukázek se tak opět přesune na své původní místo na stánek informací.

Další informace najdete také zde nebo na Facebooku OC Galerie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru