Teplice - Policisté v okrese Teplice při pondělních kontrolách v rámci běžného výkonu služby odhalili hned čtyři osoby, které byly v celostátním pátrání.

V ranních hodinách chytili v Duchcově 21letého muže, na kterého vydal soudce příkaz k zatčení.

Už o hodinu později byl v Krupce vypátrán další hledaný 25letý muž, na kterého byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

Přibližně ve stejné době zatýkali policisté osobu v pátrání v Proseticích, tentokrát se jednalo o 29letého muže, který byl zadržen po předchozím souhlasu státního zástupce.

Ve večerních hodinách kontrolovali policisté z hlídkové služby 30letého muže, na kterého byl vydán evropský zatýkací rozkaz.

"Od začátku roku jsme na Teplicku omezili na svobodě již 34 osob, které byly v celostátním pátrání. Nejvíce bylo osob zatčených na základě příkazu soudu, dále bylo vypátráno devět pohřešovaných a tři svěřenci výchovných ústavů, dva lidé byli eskortováni do věznice, kde si budou odpykávat trest odnětí svobody," vypočítal mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru