Žáci umělecké školy volí do výzvy své neoblíbenější umělce
Foto: archiv školy
Teplice

Teplice – Školy zůstávají zavřené a žáci jsou odkázáni na formu distanční výuky, kterou mimo jiné zavedli i pedagogové některých oborů na Základní umělecké škole v Teplicích. Učitel je s dětmi v kontaktu prostřednictvím svého blogu, kde s žáky komunikuje a zadává jim úkoly, které mohou plnit v domácím prostředí.

Podle ředitele umělecké školy, Aleše Hájíčka, byla rovněž vyhlášená Kreativní výzva pro žáky všech oborů školy. V rámci této výzvy mají žáci k dispozici pracovní list, který si mohou stáhnout ze stránek školy a vytisknout. Do první části pracovního listu vyplní jméno svého oblíbeného umělce, kterého mohou také nakreslit. Může se jednat o hudebníka, malíře, zpěváka, skladatele, sochaře, tanečníka a podobně. Žák si přitom může zvolit současnou nebo historickou osobnost.

Ve druhé části pracovního listu žáci vyplní informace, které se jim o zvoleném umělci podaří získat. Dokončený pracovní list pak mohou vložit do obálky a vhodit přímo do schránky školy, případně odeslat emailem na adresu: reditel@zusteplice. Termín odevzdání prací je již příští středu, 4. listopadu. A jak ředitel školy slíbil, každý žák zapojený do výzvy bude odměněný a práce budou vystavené v prostorách školy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru