Žena v Oseku ukradla jídlo, hrozí jí osm let za mřížemi
Dostala žena chuť na lasagne? Ilustrační foto: CC0
Teplice

Osek - Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí 26leté ženě, která v osecké prodejně ukradla jídlo. O případu aktuálně informuje teplická policie.

Žena do svého batohu schovala lasagne, čokolády a další cukrovinky za více jak čtyři sta korun a bez zaplacení prošla pokladní zónou, načež byla zadržena ostrahou. "Policisté ji obvinili ze zločinu krádeže, vyšetřována je na svobodě," uvedl k případu mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

A zmizelé jídlo z obchodu ještě jednou: Policisté na Teplicku také pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do večerky. Odnesl si peníze, cigarety, potraviny a další zboží v celkové hodnotě přes 43 tisíc korun. Pokud se podaří ustanovit zlodějovu totožnost, hrozí mu za zločin krádeže spáchaný v době vyhlášeného nouzového stavu až osmileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru