Kradli značkové oblečení, vzali si na to speciálně upravenou tašku
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplicko - Až osmileté tresty odnětí svobody hrozí v krajním případě dvěma mužům, kteří kradli v době nouzového stavu v obchodech.

Dva spolupachatelé ve věku 33 a 53 let jsou podezřelí, že před čtrnácti dny ukradli v teplickém obchodním centru značkovou pánskou bundu v hodnotě přes sedm tisíc korun, kterou pronesli ven ve speciálně upravené tašce.

O několik dnů později v jiné prodejně odcizili pánské rifle v hodnotě tři a půl tisíc korun, zatímco starší v minulosti 15krát odsouzený muž měl zabavit prodavačku, jeho mladší komplic, který má za sebou tři odsouzení, pronesl kalhoty v upravené tašce ven z obchodu.

"Oba byli obviněni ze zločinu krádeže, zatímco mladší muž je stíhán na svobodě, jeho starší spolupachatel bude na soud čekat ve vazbě," uvedl mluvčí policistů Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru