STALO SE: Povedený páníček! Vydal se krást sladkosti, při útěku nechal svého psa před prodejnou
Ilustrační foto
Teplice

Litvínov - Litvínovští policisté ve spolupráci se strážníky odhalili totožnost muže, který měl v jednom litvínovském supermarketu odcizit čokoládové bonbony za více než jeden tisíc korun. Ty si měl muž ukrýt do svého batohu a poté prošel přes pokladny, aniž by za zboží zaplatil.

Krádež neunikla pozornosti místní ostrahy, která muže oslovila. Ten se dal ihned na útěk. Před prodejnou však zanechal psa, který tam zůstal několik hodin, a na upozornění pracovníků prodejny ho strážníci převezli do útulku, kam si pro něj podezřelý přišel.

"Vyšetřovatel 36letého muže z Litvínova obvinil ze zločinu krádeže, neboť ho spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu. Nekradl poprvé, již v minulosti byl potrestán nepodmíněným trestem. Za krádež v obchodě mu nyní hrozí s ohledem na dobu spáchání trest odnětí svobody na dvě léta až osm let," dodává policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru