Rekordní nárůst nemocných v Ústeckém kraji. Počet případů překonal 500 za den
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Ústecký kraj – Počet pozitivně testovaných osob v Ústeckém kraji poprvé zbořil hranici pěti set případů za jediný den. Informovala o tom Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje.

Podle údajů, které jsou platné ke středeční 18. hodině přibylo 511 nově prokázaných případů nákazy koronavirem. Celkově od začátku epidemie testy zjistily nemoc covid-19 u 6444 osob v Ústeckém kraji. Chorobu nyní prodělává 3768 pacientů, vyléčených je 2639. Zemřelo 37 lidí.

Nejvyšší denní přírůstek zaznamenali na Litoměřicku, 159 pozitivních za jediný den. Je tam tak nyní 962 aktuálně nemocných.

Druhý nejvyšší nárůst je na Ústecku se 105 případy za den a 749 případy aktuálně nemocných.

Na Děčínsku zjistili nemoc nově u 102 nakažených, nemocných je právě teď 467.

Na Chomutovsku onemocnělo a testy nákazu zjistili za posledních 24 hodin 55 lidí. Nemocných je 541.

Na Lounsku jde o 37 případů za den a 305 aktuálně pozitivních.

Teplicko hlásí 31 nových pacientů, dohromady je v okrese 463 lidí s covidem.

Nejnižší denní nárůst má Mostecko s 22 případy během středy. Také celkový počet aktuálně nemocných je zde nejnižší, dohromady teď s infekcí bojuje 281 nemocných.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru