VÝZVA: Krajská zdravotní akutně shání personální výpomoc do svých nemocnic. Kdo všechno může pomoci?
Ilustrační foto, zdroj: Krajská zdravotní, a. s.,
Teplice

Ústecký kraj - Společnost Krajská zdravotní, a. s., největší poskytovatel zdravotní péče v Ústeckém kraji, zveřejnila následující výzvu k veřejnosti s prosbou o pomoc.

Vážení obyvatelé našeho kraje,

zástupci vedení společnosti Krajská zdravotní, a. s., se na Vás tímto obrací s žádostí o personální výpomoc pro nemocnice v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě a Chomutově.

Všichni zaměstnanci naší společnosti dělají maximum pro zajištění nepřetržitého poskytování zdravotní péče a zajištění činností související s mimořádnou situací při výskytu onemocnění COVID-19 způsobené koronavirem SARS-CoV-2.

Pokud jste ochotni nabídnout pomoc ve svém volném čase, zařadíme Vás do činností, které odpovídají Vaší kvalifikaci a znalostem. Budete náležitě proškoleni a vybaveni ochrannými pomůckami. Možnost pomoci má každý - osoby se zdravotnickým vzděláním i nezdravotníci, bývalí kolegové, důchodci, studenti.

V případě Vašeho zájmu pomoci kontaktujte vedoucí personálního střediska (PAM) nebo hlavní sestru (HS) nemocnice:

Nemocnice Děčín, o. z.

PAM: tel.: 412 705 204, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
HS: tel.: 412 705 221, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

PAM: tel.: 477 117 954, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
HS: tel.: 477 114 012, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nemocnice Teplice, o. z.

PAM: tel.: 417 519 493, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
HS: tel.: 417 519 204, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nemocnice Most, o. z.

PAM: tel.: 478 032 548, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
HS: tel.: 478 032 542, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nemocnice Chomutov, o. z.

PAM: tel.: 474 447 566, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
HS: tel.: 474 447 395, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

S poděkováním a přáním pevného zdraví
Ing. Petr Fiala
generální ředitel Krajská zdravotní, a. s.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru