AKTUÁLNĚ: Žena včera odešla bez léků z domova, rodina má o ni strach. Neviděli jste ji?
ilustrační foto
Teplice

Chomutovsko - AKTUALIZUJEME: Žena již byla v pořádku vypátrána.

Chomutovští policisté pátrají po 65leté ženě z Jirkova. Ta je pohřešována svým manželem od ranních hodin dne 7. října, kdy zjistil, že není doma.

Pravděpodobně tedy v tuto dobu odešla z místa bydliště a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Na sobě by měla mít bílou dlouhou zimní bundu, tmavě šedé kalhoty a černé boty. U sebe by měla mít šedivou nákupní tašku.

"Vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu a skutečnosti, že u sebe nemá potřebné léky, má o ni rodina obavy. Žena by se mohla pohybovat v Jirkově a okolí, případně v Chomutově," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Bližší informace k pohřešované ženě včetně fotografie naleznete v databázi pátrání po osobách. V případě, že odkaz není funkční, byla pohřešovaná vypátrána.

"V případě jakékoliv informace k pohřešované ženě se, prosím, obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," vyzývá veřejnost policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru