Pro seniory bývá internet příliš složitý. Mohou to ale změnit
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Dnešní doba nabízí nespočet možností, jak si rozšířit vědomosti a znalosti prostřednictvím internetu. Trochu vyřazení ze hry bývají v tomto směru lidé v seniorském věku, kteří mívají problém s moderními technologiemi a s internetem si do oka nepadli.

Pro všechny, kteří chtějí mít i ve vyšším věku další zdroj komunikace, informací, koníčků nebo dokonce práce, bude v Hotelové škole v Teplicích otevřený od října kurz Internet pro seniory.

Kurz je zaměřený na začátečníky, kteří se nejdříve potřebují seznámit s ovládáním počítače. V průběhu kurzu se účastníci naučí základy práce s internetem, používat email, nakupovat přes internet, vyhledávat dopravní spoje, informace o kulturních akcích, kontakty na státní správu, lékaře, používat Facebook nebo Skype a spoustu dalších užitečných věcí.

Kurzy se budou konat každý čtvrtek v hotelové škole, vždy od 15 do 16 hodin a připravených je 10 lekcí. Kurz je zpoplatněný. Přihlášku a bližší informace získá zájemce na čísle 730 127 362.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru