Vařiči pervitinu skončili v rukách kriminálky! Drogu vyráběli v garáži na Teplicku
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Teplice

Teplicko - Kriminalisté v uplynulých dnech obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy trojici mužů ve věku 37, 42 a 55 let.

Dvaačtyřicetiletý muž je podezřelý, že za úplatu pronajímal dvěma dalším komplicům garáž v Hostomicích a to s vědomím, že v ní vyrábějí drogy. Dva spolupachatelé podle závěrů šetření pracovníků Celní správy České republiky, kteří na případu od začátku pracovali, v období od loňského dubna vyráběli uvnitř ve značném rozsahu pervitin.

"Drogy měli „uvařit“ minimálně v devatenácti případech, minulý týden byli zadrženi dříve, než stihli vyrobit další várku. Kromě věcí určených k výrobě drog, bylo při domovní prohlídce v místě bydliště nejmladšího z nich zajištěno přes 300 gramů krystalické látky, která bude odeslána na expertizu," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Muž, který jim prostory pronajímal, byl obviněn z trestného činu spáchaného formou účastenství a je stíhán na svobodě, dva spolupachatelé, kteří drogy měli vyrábět, budou na soud čekat ve vazbě. "Všem obviněným hrozí v případě uznání viny tresty odnětí svobody až na deset let," uzavřel policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru