AKTUÁLNĚ: Střet dvou aut v Bílině si vyžádal zranění, dopravu řídí policie
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - V pátek 31. července krátce po poledni došlo v Bílinské ulici v Bílině k dopravní nehodě. Střetla se tu dvě osobní vozidla, při nehodě došlo ke zranění. Na místě zasahují hasiči, záchranná služba a policisté.

Probíhá vyšetřování nehody a odstraňování následků. Dopravu na místě řídí policie, komplikace očekávejte zhruba do tří hodin odpoledne.

3107nehodatp2

Foto: čtenářka

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru