Výstava plná barev a tvarů v Jízdárně teplického zámku vám zlepší den
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Zajímavou výstavu připravil na prázdninové letní období kolektiv pedagogů Základní umělecké školy Teplice. V Jízdárně teplického zámku nabízí škola prezentaci prací žáků výtvarného oddělení. Návštěvníci zde mají možnost zhlédnout a porovnat výtvarná dílka od nejmenších dětí s pracemi, které vytvořili studenti posledních ročníků ZUŠ jako ročníkové práce k přijímacím zkouškám na střední nebo vysoké umělecké školy.

Na výstavě jsou zastoupené všechny ročníky výtvarného oddělení a prezentovaná řada výtvarných technik, kterým se děti ve výuce věnují. Pro rodiče i veřejnost se tak nabízí velice zajímavé porovnání jednotlivých etap výtvarného dospívání žáků teplické umělecké školy a přehled o činnosti a technikách, kterým se děti věnují.

1707vystavatp

Náročná instalace a koncept výstavy jsou velmi dobře zvládnuté a celek tak působí dynamicky, přehledně, svěže a kromě inspirace pro případnou vlastní tvorbu dokáže pozitivně ovlivnit momentální náladu. Výstavu v teplické jízdárně si můžete dopřát ještě do neděle 2. srpna. Otevřeno je tady denně, kromě pondělí. Ve všední dny od 12 do 17 hodin a o víkendu od 10 do 12 a od 13 do 17 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru