Policisté v Bílině vyšetřují několik vloupání do aut, jednoho zloděje hned chytili
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté zadrželi krátce po činu 25letého muže, který je podezřelý z vloupání do auta. V Bílině vyšetřují i několik dalších případů vykradených vozidel.

V minulosti čtyřikrát odsouzený recidivista v ranních hodinách rozbil v Bílině skleněnou výplň dveří a z auta odcizil dálkový ovladač k ovládání pohonu vrat a zahradnické nůžky. Nůžky pak zahodil, ovladač u něj policisté našli, když ho omezili na osobní svobodě. Za přečin krádeže, z něhož mu bylo sděleno podezření, hrozí muži s ohledem na jeho trestní minulost až tříleté vězení.

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Bílině vykradl auto. Zloděje možná zlákaly peníze v úložném prostoru mezi sedačkami, rozbil proto okno a odcizil tři sta korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Z přečinu krádeže je také podezřelý neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do zaparkovaného auta. Po rozbití skla předních dveří z vozidla odcizil pánskou bundu s osobními doklady poškozeného, celková škoda byla vyčíslena na tři a půl tisíc korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru