Krádeže na Teplicku: Při návštěvě zmizely peníze, vyloupené jsou sklepy, chata i byt
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté pátrají na Teplicku po několik zatím nezjištěných pachatelích, kteří mají na svědomí několik vloupání. Za jednu krádež už obvinili 26letou ženu.

Z přečinu krádeže byla obviněna 26letá žena, která je podezřelá, že koncem ledna odcizila během návštěvy v Duchcově peníze. Podle poškozených ukradla z peněženky uložené v kabelce asi patnáct set korun a navíc i eura odložená na stole. Celkem si měla „přilepšit“ o více jak sedm tisíc korun, pokud bude uznána vinnou, hrozí jí v krajním případě až dvouleté vězení.

Ukradené nářadí

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Dubí vloupal do rozestavěného domu. Po překonání zdi vnikl na pozemek a následně do nemovitosti, ze které si odnesl různé stavební nářadí v hodnotě přes čtrnáct tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

Vykradené sklepy

Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do suterénu domu. Následně prohledal několik sklepních kójí a odcizil skateboard a hliníkové štafle. Celková škoda byla vyčíslena na více jak dva tisíce korun, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody, za které hrozí lapkovi v případě dopadení až tříleté vězení.

Vykradený sklep

Bílinští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do sklepní kóje v panelovém domě. Po překonání petlice vnikl do sklepa, kde ukradl dámské jízdní kolo, vánoční ozdoby a několik kusů dětského oblečení. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 25 tisíc korun, případ policisté prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Vloupání do bytu

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který měl v nočních hodinách vniknout v Teplicích do bytu v domově důchodců. Zloděj využil balkonových dveří pootevřených na ventilaci, které si otevřel a vnikl do bytu, ze kterého si odnesl nabíječku a finanční hotovost. Oznamovatel vyčíslil škodu na necelé dva tisíce korun, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Vloupání do chaty

Až dvouletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který se v Krupce vloupal do zahradní chaty. Podle výpovědi poškozené si odnesl benzínovou pojezdovou sekačku a dva páry bot. Škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun, po zloději i odcizených věcech nyní pátrají policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru