Nově nemocní přibývají v Česku každý den po desítkách, v Ústeckém kraji je čtvrtý den za sebou nula!
Ilustrační foto: CC0
Teplice

ČR, Ústecký kraj - V úterý přibylo v Česku 54 nových případů prokázané nákazy covid-19. Uvedlo to Ministerstvo zdravotnictví. Je to méně než v pondělí a neděli, i když bylo provedeno dvojnásobně více testů.

V Ústeckém kraji je čtvrtý den za sebou situace stejná. Nepřibyl žádný nový odhalený případ infekce ani nikdo nezemřel, jsou jen další uzdravení. Naposledy zde zjistili hygienici jeden nový případ v pátek 5. června.

Od začátku epidemie do úterní 17. hodiny ví Krajská hygienická stanice v Ústeckém kraji o 553 nakažených. Vyléčilo se 507 osob, 22 lidí z Ústeckého kraje v souvislosti s covid-19 zemřelo.

V celé České republice byla nemoc zjištěna zatím u 9751 lidí, aktuálně s koronavirem bojuje 2370 pacientů. Zemřelo 328 lidí. V nemocnicích nyní leží 117 nemocných, 11 z nich je v těžkém stavu nebo s vysoce intenzivní péčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru