Pořídit si nový Hyundai přes Mall.cz? Je to moc příjemný způsob, pochvaluje si první zákazník
Manželé s novým vozem, Hyundai i30 ve verzi kombi. Foto: Olga Markuzziová
Teplice

Ústecký kraj, Praha - Koupit si auto přes e-shop? Proč ne, nově tuto možnost nabízí jeden z největších internetových obchodů na českém trhu, Mall.cz. V nabídce jsou limitované edice vozů značky Hyundai. První zkušenost v České republice s nákupem vozu přes internet prodělali manželé Tomáš a Helena Klaubenschalk ze Žatce. Ve středu 3. června si převzali u autorizovaného prodejce Hyundai v Autosalonu Most nový vůz Hyundai i30.

Tomáš dosud jezdil s autem značky Audi typu A3, manželka Helena s Oplem Meriva. Oba vozy prodali a rozhodli se pořídit si nový automobil. Proč byla jejich výběrem právě značka Hyundai? „Rozhodli jsme se na základě referencí od známých a také díky osobní zkušenosti. Měl jsem před časem zapůjčený vůz Hyndai Tucson, ve kterém jsem zažil vážnou dopravní nehodu. Z vedlejší silnice mi vyjelo přímo pod kola auto. Tucson byl na odpis, stejně tak i druhé auto, ale já jsem byl úplně v pohodě, nic vážného se mi nestalo. Poznal jsem na vlastní kůži, jak je Hyundai bezpečný. A díky této zkušenosti byla pro nás bezpečnost nového vozu rozhodujícím faktorem, jelikož máme malé dítě.“

Hyundai nyní vyberete na Mall.cz, se zajímavými benefity

Společnost Hyundai Motor Czech v rámci rozšiřování online služeb navázal spolupráci s Mall.cz. Na Mall.cz můžete nyní vybírat z nabídky limitovaných edicí vozů značky Hyundai. Jak tento nákup probíhá? Z pohodlí domova si vyberete auto, které se vám líbí a splňuje vaše požadavky a ještě získáte benefity, které vám u prodejce nenabídnou. Potom si vyberete voucher v hodnotě cca 1 % z konečné ceny vozu, počkáte na jeho zaslání partnerem a pak už můžete vyrazit k libovolnému autorizovanému prodejci dané značky vozu pro nový vůz.

Jak pohodlný byl způsob koupě vozu přes Mall.cz?

„Tento způsob koupě auta určitě můžu doporučit. Bylo to pro mě velice příjemné a myslím si, že toto je cesta, nad kterou by mohli obchodníci přemýšlet. Za mě to byla určitě velice kladná zkušenost. To co bylo na webu napsáno, se všechno do puntíku splnilo. To znamená, byl jsem kontaktovaný, na všem jsme se domluvili, sleva mi byla odečtena, příslušenství jsme si v pohodě vybrali. Takže já bych určitě dal tomuto způsobu pomyslných deset bodů z deseti. Nevěděl jsem o tomto novém způsobu, a tak jsem postupoval asi jako každý. Objel jsem několik autorizovaných prodejců Hyundai a až pan Šplíchal v Mostě mi o novince na Mall.cz řekl. Také jeho přístup ke mně jako k zákazníkovi byl skvělý, proto jsem si chtěl auto vyzvednout právě tady,“ uvedl Tomáš Klaubenschalk.


KONTAKTNÍ ÚDAJE AUTOSALON MOST:

Adresa: Nad Koridorem 776 Most

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

WWW: http://hyundai-most.cz

Facebook: https://www.facebook.com/prodejceautosalonmost/

WhatsApp: +420 775 447 060 a +420 775 424 040


Tomáš dále prozradil, že to s ním měla operátorka na Mall.cz celkem jednoduché. Věděl, co chce. Vybral si Hyundai i30,1,4 turbo benzín s automatickou převodovkou. Tuto motorizaci Tomášovi prý poradil jeho kamarád, jenž pracuje v jednom z největších českých autobazarů. „Řekl mi, že když se v autobazaru objeví tyto motorizace, ať už starších aut Hyundai s motorem 1,6, které ještě neměly turbo, nebo novějších 1,4 s turbem, tak jsou hned pryč. Tyhle vozy prostě drží a lidi si je chválí,“ dodal Tomáš.

Tomáš si pochvaloval i nabídku limitované edice All Inclusive Hyundai, kterou využil. „Díky tomu jsme toto nové auto pořídili za příjemnou cenu a v plné výbavě. Když to člověk srovná s konkurencí, například s vozy Škoda, WV nebo Audi, tak ty ceny u Hyundaie jsou úplně někde jinde.“

Vozy značky Hyundai můžete nyní nově vybírat na Mall.cz zde.

Autosalon Most je autorizovaný prodejce a servis vozů značky Hyundai a Suzuki. V nabídce najdete skladové vozy nebo vozy na objednávku a také ověřené referenční a ojeté vozy z autopůjčovny H-Rent, s malým počtem najetých kilometrů, udržované, a za výhodné ceny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru