Krajská zdravotní povolila návštěvy ve svých nemocnicích s výjimkou onkologie a následné péče
ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Krajská zdravotní, a. s., povoluje s platností od pondělí 1. června 2020 návštěvy na lůžkových stanicích ve všech svých nemocnicích – v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě a Chomutově. Výjimkou zůstávají onkologická oddělení a oddělení následné péče, pro něž zákaz návštěv odvolán nebyl.

Povolení návštěv se týká také jednotek intenzivní péče (JIP) v nemocnicích KZ. Jediným zdravotnickým pracovištěm JIP, kde návštěvy na stanici nemohou být umožněny, je Infekční oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

Rozhodl o tom pandemický štáb na svém dnešní jednání na ředitelství KZ za účasti ředitelky protiepidemického odboru Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje MUDr. Olgy Štorkánové. Pro návštěvy se doporučuje čas 14.00 do 17.00 hodin (nejdéle do 22.00 hodin.)

Zákaz návštěv nadále platí pro tyto lůžkové stanice:

  • Oddělení následné péče Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., se sídlem v Ryjicích
  • Oddělení následné péče Nemocnice Most, o. z., se sídlem v Zahražanech, včetně lůžkové rehabilitace
  • Oddělení následné péče Nemocnice Teplice, o. z.
  • Oddělení následné péče Nemocnice Chomutov, o. z.
  • Onkologické oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. (areál V Podhájí)
  • Onkologické oddělení Nemocnice Chomutov, o. z.
  • JIP Infekčního oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

O případném odvolání zákazu návštěv bude rozhodnuto podle vývoje epidemiologické situace.

V reakci na doporučení Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem, v souvislosti s výskytem koronaviru v České republice způsobujícím onemocnění COVID-19, omezila Krajská zdravotní, a. s., s platností od 4. března 2020 návštěvy na všech lůžkových stanicích ve svých nemocnicích v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě a Chomutově.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru