Policisté od večera pátrají po 4měsíčním chlapci, ztratil se matce i s kočárkem
Pohřešovaný chlapec. Foto: Policie ČR
Teplice

Střední Čechy - Policisté pátrají od pátečního podvečera po dítěti, které se ztratilo i s kočárkem matce z parku v obci Hořín na Mělnicku. Rozheli rozsáhlou pátrací akci a nasadili i policejní vrtulník s termovizí. K sobotní páté hodině ranní je pátrání stále aktivní.

Policisté informaci zveřejnili v systému Dítě v ohrožení. Podle toho jde o čtyřměsíčního chlapečka jménem Tadeáš. Na sobě měl modré tričko s krátkým rukávem a teplé zelené dupačky na ramínka. Kočárek byl šedý s hnědou rukojetí značky Bebetto Luca. Spodek kočárku je černý.

Podle televize Nova matka usnula v parku při opalování, když se probudila, byl kočárek i s dítětem pryč. Policistům to nahlásila přibližně v 18.30 hodin.

Informace k ztracenému dítěti, případně kočárku, přijmou policisté na lince tísňového volání 158, případně na kterékoliv policejní služebně.

Detailní informace k pátrání zveřejnila policie zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru