VIDEO: Nebudu spolupracovat s hlupáky. Senát je rada starších a zkušených, říká Zbyněk Šimbera (ČSSD)
Mgr. Zbyněk Šimbera.
Teplice

Teplicko - Představuje se Mgr. Zbyněk Šimbera, kandidát ČSSD do Senátu v doplňovacích senátních volbách v okrese Teplice a starosta města Duchcova.

Je nějaká politická strana nebo hnutí, se kterou byste nemohl spolupracovat?

Mé zkušenosti z komunální politiky mluví jasně: vždy je to o lidech. Rozhodně nebudu nikdy spolupracovat s hlupáky a podrazáky, a těmi kteří brzdí rozvoj obcí, krajů nebo celé naší země.

https://www.youtube.com/watch?v=yGdEDcKyXos

Váš názor na úlohu senátu?

Senát je pojistka demokracie, která má brzdit některé přihlouplé nápady z Poslanecké sněmovny, které mnohdy komplikují život lidem práci měst a obcí. Osobně Senát vnímám jako radu starších a zkušených lidí, kteří už mají něco za sebou, a jsou protiváhou často zbrklé Poslanecké sněmovně.

Zadavatel: Česká strana sociálně demokratická / zhotovitel: MD Vision s.r.o.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru